Molenduinbad Norg in de prijzen

Het Molenduinbad in Norg is uitgeroepen tot zwembad van het jaar. De prijs is uitgeroepen door de zwembadbranche en wordt bepaald aan de hand van beoordelingen van klanten.

Ook Dirk Bouma van Bad Hesselingen in Meppel viel in de prijzen bij de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Zeepaardjes van de zwembadbranche. Hij mag zich de zwembadpersoonlijkheid van het jaar noemen.

Het Molenduinbad komt als beste uit de bus in de categorie beste overdekte accommodatie tot 100.000 bezoekers. Die bezoekers geven het bad gemiddeld een 8,8. Manager Joost Veenema is uiteraard blij met de award: „Dit is de beste waardering die je kunt krijgen. Een rechtstreekse beoordeling door onze gasten en dan met zo een hoge score, dat is geweldig. Een prachtig compliment voor al onze medewerkers”. Het bad is onlangs ingrijpend gerenoveerd en daarmee weer bij de tijd wat betreft energiegebruik en comfort voor de gasten.

Aan de verkiezing deden 150 zwembaden en zwemscholen mee. Behalve de accommodaties in verschillende categorieën dongen ook zwemlesteams mee naar de Gouden Zeepaardjes. Die vielen buiten Drenthe en Groningen.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.