Zaalcoaches centraal in FC Noord

De zaalcoaches Martin Vlijm van Hurry-Up en Arjan Taaij van Lycurgus schuiven vrijdagmiddag aan bij het sportprogramma FC Noord.

Met Vlijm en Taaij heeft presentator Henk Kok twee succesvolle coaches aan tafel. In het wekelijkse sportprogramma van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant vertellen zij onder meer hoe ze hun ploegen hebben klaargestoomd voor de beslissende fase van het seizoen.

Verder neemt FC Noord een kijkje bij Cambuur dat vrijdagavond de periodetitel kan pakken. Assistent-trainer Jan Bruin was erbij toen Cambuur dat kunstje voor het laatst flikte. Met oud-Bolswarder Pele van Anholt blikt het programma vooruit op het duel SC Heerenveen-Willem II, terwijl Donar-coach Erik Braal uit de doeken doet hoe hij Den Bosch gaat bestrijden in de play-offs.

FC Noord is wekelijks te zien vanaf 17.00 uur op Podium TV, maar ook op de websites van Dagblad van het Noorden (dvhn.nl) en Leeuwarder Courant (lc.nl). Abonnees van Ziggo vinden de zender op kanaal 35, Kabelnoord- en SKV-kijkers stemmen af op kanaal 19 en bij Caiway is de zender te vinden op 39.

Toon reacties

Geschreven door

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.