Aangeboden door: Beequip

Beequip helpt ook in deze tijden ondernemers aan nieuw materieel

Lease simpel en snel een nieuwe of gebruikte machine voor jouw bedrijf.

Beequip, een leasemaatschappij voor zwaar materieel, is er ook in deze tijden voor ondernemers die een financiering nodig hebben voor hun truck of machine. Want door middel van een unieke ‘equipment-first’ aanpak wordt voor zowel nieuw als gebruikt materieel een financiering bijna altijd mogelijk gemaakt.

Zo is bij Beequip de lease gebaseerd op jouw toekomstige machine, in plaats van je jaarcijfers van de afgelopen jaren. Hierdoor is er veel meer mogelijk, en kun je ook als starter of met wat minder goede jaren achter de rug op steun van Beequip rekenen.

Een machine kopen, huren of leasen?

Veel ondernemers twijfelen wanneer ze een nieuwe of tweedehands truck, tractor of ander materieel aan willen schaffen voor hun bedrijf. Vaak kiezen ze voor huren omdat zo’n grote investering een aanslag op de bedrijfskas van je onderneming kan zijn.

Het nadeel hiervan is dat je je duurbetaalde huur nooit meer terugziet en je dus niet in je bedrijf investeert. Wanneer je kiest voor leasen, betaal je een lager maandbedrag en kun je aan het einde van de leaseperiode wel volledig eigenaar van het materieel zijn.

Bovendien heeft materieel leasen een aantal voordelen ten opzichte van kopen. Vooral in onzekere tijden kan het verstandig zijn om je liquiditeit te behouden. Wanneer je kiest voor leasen, kun je de investering verspreiden door middel van een vast maandbedrag voor een afgesproken periode. Zo houd je meer speelruimte vrij om andere investeringen te doen.

Waarom kiezen voor Beequip in plaats van de bank?

Wanneer je hebt besloten om voor het leasen van je nieuwe truck of machine te kiezen, zul je al snel aan je (lokale) bank denken. Maar leasen bij Beequip heeft veel voordelen. 

Omdat de werknemers van  Beequip zelf uit de wereld van het zwaar materieel komen, begrijpen zij jouw vak en weten zij precies wat belangrijk is voor je onderneming. Uit ervaring weten ze dat je er vaak snel bij moet zijn wanneer je een machine aan wil schaffen. Daarom kun je rekenen op korte lijnen en je lease binnen 72 uur geregeld hebben. Bovendien is Beequip in deze onzekerdere tijd gewoon open.

Daarnaast weten ze dat het aanschaffen van een tweedehands machine vaak een slimme keuze kan zijn, omdat de ‘kop er al af’ is. Dat scheelt in de maandlasten terwijl de machine vaak nog uitstekend werk levert. Een gebruikte heftruck leasen , of ander (jong) gebruikt materieel is dan ook geen enkel probleem. 

Klantverhaal: ‘’De bank financiert het niet, maar deze sloopgraafmachine gaat nog 10 jaar mee’’.

Veel ondernemers gingen je al voor. Zo ook Dirk Bos, ondernemer gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden die al veel heeft meegemaakt. In 2005 is hij zijn eigen bedrijf begonnen. Eerst huurde hij de machines maar hij besloot uiteindelijk toch voor het leasen van een gebruikte sloopgraafmachine te kiezen.

Voor de financiering klopte hij eerst bij de bank aan. “Maar die konden niks met zo’n gebruikte sloopgraafmachine. Als het te oud is willen ze het niet, terwijl deze kraan nog wel 10 jaar meegaat. Ze hebben geen gevoel bij equipment.”

“Bij Beequip snappen ze het wel. Ze weten wat het waard is en hoe de restwaardelijnen in elkaar zitten. Daarnaast waren zij de partij bij wie ik de lease het snelste kon regelen, er stond namelijk een klus te wachten. Uiteindelijk ging het heel vlot en kan ik maandag aan de bak.” 

Daarnaast is Dirk blij dat hij nu investeert in plaats van geld ‘weggooit’ met huren. Bos: “En het is ook een stuk goedkoper. Voor de huur van deze machine zou ik op jaarbasis 100.000 euro kwijt zijn, voor datzelfde bedrag kan ik 3 jaar leasen.”

Bereken online je leaseprijs

Benieuwd geworden naar de kosten voor bijvoorbeeld een vrachtwagen leasen , of ander zwaar materieel? Bereken gratis je leaseprijs in de leasecalculator of bel 010-3400844 voor advies.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Aangeboden
De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
menu