Aangeboden door: Sweetlivingshop.nl

Een fijn huis beschermt je

Foto: Pexels

Ondanks dat ze zomer bijna ten einde lijkt, is de onrust omtrent Corona nog niet voorbij. Extra reden dus om het thuis gezellig te maken en te zorgen dat je daar tot rust kunt komen. Want thuis is niet alleen een woord maar ook een gevoel. Een gevoel dat je kan helpen sterk te blijven en daardoor gezond.

Rust en veiligheid waren de afgelopen tijd belangrijker dan ooit. En gezondheid natuurlijk. Nog steeds krijgen we het advies om thuis te blijven en thuis te werken. Nu het weer kouder wordt , is het dus tijd om het binnen extra fijn te maken. Daarbij hoef je niet meteen te denken aan muren verven of andere ingrijpende zaken. Met een paar tips maak je in een handomdraai je huis weer gezellig, opgeruimd en helemaal klaar voor de komende maanden.

Zo is opruimen nog leuk ook

Opruimen staat bijna op niemands hobby-lijstje. Maar er is goed nieuws. Het toverwoord is namelijk: Manden!! Met manden maak je je woon- of slaapkamer binnen no-time weer toonbaar en nog gezellig ook. Denk bijvoorbeeld aan een mand in de kamer voor alles wat je snel uit het zicht wil hebben. Een mand in de hoek van de hal met je schoenen of straks voor je mutsen, sjaals en handschoenen. En wat denk je van een grote mand die onder je bed schuift. Daarin passen heel veel shirts, truien of sportkleding. Een mand voor op de kast voor alles wat je niet elke dag nodig hebt. En natuurlijk een paar kleine mandjes met je make-up, kwasten en borstels op een kastje of toilettafel zodat je er altijd snel bij kunt. Kies naast de opbergmanden ook nog een mand met een mooie plant. Zo creëer je rust en eenheid.

Oude tijden maar dan anno nu

Ben jij ook gek op de oude wandplaten, op wereldkaarten of die gave platen die vroeger in klaslokalen hingen met aap noot mies? Deze super gave trendy schoolplaten zijn er weer. Ze creëren direct een heel eigen en gezellige stijl. De afbeeldingen zijn op canvas en worden natuurlijk opgehangen met de houten latjes aan de boven en onderkant. Ze zijn er in verschillende maten maar ook heel veel verschillende afbeeldingen waardoor er altijd wel eentje is in jouw stijl. Van mooie wereldkaarten tot uitzichten, planten en zelfs de oude meesters zoals Van Gogh en Vermeer. Je kunt er eindeloos mee combineren en ze zorgen er voor dat je in een handomdraai elke kamer een eigen sfeer kunt geven. Bij Sweet living shop vind je er echt heel veel. En gewoon online!

Cosy met een plaid

Even wegdromen met een boek en een kopje thee? Of muziek luisteren met een glas wijn? Met een fijne rotanstoel, lekkere plaid en een kussen, maak je van een saai hoekje jouw wegkruip- en bijtankplekje. Het rotan geeft een mooie sfeer en maakt dat een ruime stoel toch niet zo massief aanwezig is. Daarnaast voelen natuurlijk producten altijd prettig en geven ze rust. Wil je de sfeer doorvoeren? Kies er een lamp bij kiezen in dezelfde stijl.

De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
menu