GaragePark Groningen breidt uit wegens grote vraag

Foto: GaragePark Groningen

GaragePark Groningen breidt uit en heeft 84 extra garageboxen te koop of als belegging! De vraag naar garageboxen was bij de verkoop van het eerste park zo groot dat de marktleider direct gestart is met een tweede park aan de Wasaweg, direct achter het eerste GaragePark in Groningen (Verlengde Bremenweg). De verkoop van boxen voor eigen gebruik of als belegging is inmiddels gestart.

Slimme investering

Het kopen van een garagebox bij GaragePark is een goede en slimme investering. De garageboxen zijn onroerende zaken op eigen naam. Ze bieden interessante fiscale voordelen, zijn extreem veilig en multifunctioneel te gebruiken. Een garagebox wordt vaak gebruikt als opslagruimte voor gereedschap door timmermannen en schilders, werkruimte door bijvoorbeeld cateraars, of als magazijn voor webshops. “Opslaan in een garage in de wijk of in een werkbus is niet altijd even veilig. Bij ons staat veiligheid juist bovenaan: er hangen camera’s op het terrein, er is een beveiligd toegangshek, de garagedeuren hebben een alarm en bewegingssensor én de boxen zijn voorzien van een hittealarm. Daarnaast heeft iedere box een eigen elektriciteitsmeter en heerst er een hoge sociale controle. Zaken waardoor garageparken soms een negatief imago hebben, zijn bij ons niet mogelijk”, aldus Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark.

De twee nieuwe parken bieden nu voldoende plek voor (startende) zzp’ers en ondernemers in Groningen en omstreken. Venema: “Ik ben verheugd dat we door de bouw van het tweede park kunnen voorzien in de grote vraag van de regio Groningen. We hebben er alles aan gedaan om tientallen Groningse ondernemers die behoefte hebben aan een eigen, veilige werkruimte snel te kunnen voorzien.”

Een garagebox als belegging

Met deze uitbreiding heeft GaragePark inmiddels 29 garageparken, verspreid over heel Nederland. Beleggers zien in de garageboxen van GaragePark een zeer interessante beleggingsoptie. Dit komt met name door het bruto aanvangsrendement van 9%, de zekerheid van eigen onroerend goed en de uitstekende verhuurbaarheid. De garageboxen zijn onderhoudsarm en de exploitatie is zeer eenvoudig. Venema: “Binnen het vastgoed vormt het beleggen in garageboxen een segment dat in een groeiende behoefte voorziet. Deze groei is mede het gevolg van de klein-zakelijke bedrijvigheid (zzp’ers), de toenemende verstedelijking en de groei van de bevolking.”

Meer informatie over huren, kopen of beleggen?

Op het eerste park aan de Verlengde Bremenweg zijn alleen nog garageboxen te huur. Je huurt tijdelijk de eerste twee maanden gratis. Wees er snel bij en plan eenvoudig een bezichtiging via GaragePark.nl/Groningen. Liever kopen of beleggen? Onze adviseurs vertellen u graag alles over het tweede park in Groningen en kunnen u een aantrekkelijk én afgewogen adviesvoorstel geven.

Neem contact met ons op via T. 085 - 20 83 162 of kijk voor meer informatie op GaragePark.nl/Groningen-2 .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Aangeboden
De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.