Inspiratie voor leuke themafeesten

Foto: pixabay.com

Helaas wordt het tegenwoordig door de Corona niet aangeraden om bij elkaar op bezoek te komen. Maar omdat veel mensen toch van feestjes houden, kan je dit natuurlijk gewoon online doen! En wat is er nou leuker dan een themafeest. De digitale ruimte omgetoverd tot een piratenschip of jungle met lianen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt er een feest voor geven. Omdat er ontzettend veel thema’s zijn om uit te kiezen maken we je het wat makkelijker. Daarom hebben wij verschillende themafeesten die jij digitaal kunt houden om er zo nog wel een knalfeest van te maken. Lees gauw verder en laat je inspireren!

Tropical vibes

Bij het Hawaii Thema krijg je echte summer vibes. Of je het nou in de zomer doet met een lekkere temperatuur, of in de winter om de kou niet onder ogen te komen. Het kan allemaal. Draag online allemaal een bloemenkrans. Deze kan je om de nek hangen maar op je hoofd of als armband staat natuurlijk ook heel leuk. ek hangen. Verder is het leuk om de ruimte waarin jij zelf zit te versieren met lampionnen, palmbomen, Aloha-slingers en eventueel zelfs zand op de grond. Geef in de uitnodiging al aan dat de gasten verkleed online moeten komen met bijvoorbeeld een Hawaii overhemd of rieten rokjes. Een feest voor in de boeken.

Het Wilde Westen

Alle cowboys verzamelen! Bij dit cowboyfeest moet je denken aan het wilde westen. Je kunt de ruimte versieren met cowboy vlaggetjes of wanddecoratie waardoor het lijkt alsof je op de prairie staat. Ook is het leuk om een rodeostier in de ruimte te zetten. Hier kunnen de gasten dan op bewijzen dat zij een echte cowboy zijn door zo lang mogelijk op de stier te blijven zitten. Bij een cowboy thema hoort natuurlijk de bekende cowboy hoed en de nep pistooltjes waardoor je ineens een stuk stoerder wordt.

Ga all-in

Breng Las Vegas naar jouw huis en zet je pokerface op. De mannen in chique smokings en de dames in mooie galajurken, zelfs al is het digitaal maakt dit het natuurlijk extra leuk. Speel de hele avond online spellen zoals Blackjack, Roulette of Baccarat. Mocht je met mensen samenwonen kan je ook samen gokken. Om dit speciaal te maken kan je de attributen van Party Winkel gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld een Roulette set met maar liefst 180 chips.

Het oerwoud

Waan je in een tropisch oerwoud waar het gevaar ieder moment op de loer ligt. Bouw jouw woon- of slaapkamer om tot een echte jungle. Plaats jungle bomen en versier de ruimte met opblaas apen en slangen en zet een grote giraffe of leeuw in de hoek van de ruimte. Hang lianen en oerwoud slingers op en leg op sommige plekken een verrekijker. Trek je te gekke Tarzan of Jane kostuum aan en beleef het feest waarover nog lang gepraat gaat worden.

Kan jij niet wachten om nu een online themafeest te organiseren? Hopelijk hebben we je kunnen inspireren met een thema voor je themafeest. Bij een goed thema feest hoort natuurlijk de juiste versiering. Bij Party Winkel verkopen ze voor elk thema versiering en slaag je gegarandeerd!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Aangeboden
De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.