Aangeboden door: lucardi.nl

Laat je sieraden personaliseren in de winkel bij Lucardi

Foto: Lucardi

Tegenwoordig is er erg veel mogelijk op het gebied van personalisatie. Jouw sieraad hoeft niet meer exacte hetzelfde te zijn als die van een ander, want op een gemakkelijke wijze kan je sieraden al een eigen tintje geven. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gravure toe te voegen, maar ook het uitkiezen van een armband of ketting met edelsteen naar jouw keuze kan het al persoonlijk maken. Ook als cadeautje is dit natuurlijk ideaal, denk bijvoorbeeld aan geboortestenen. Je kiest de geboortemaand, van jezelf of degene aan wie jij een geschenkje geeft, en hierbij hoort een prachtige steen. Uiteraard kan jij je hier ook gewoon niks van aantrekken: als jij de voorkeur hebt bij een willekeurige edel- of geboortesteen, draag je die gewoon!

Vind jouw juwelier en personaliseer jouw sieraad

Wist je dat er in Groningen en Drenthe meerdere vestigingen van Lucardi zitten? Zo vind je de juwelier onder andere in Groningen stad, Assen, Emmen, Hoogezand en Winschoten. In deze winkels kan je niet alleen nieuwe sieraden aanschaffen, maar ook laten graveren, je horlogebandje laten inkorten of bijvoorbeeld een reparatie laten uitvoeren. Daarnaast is het ook leuk om bijvoorbeeld gaatjes te laten schieten, of misschien wel je tweede gaatje? We zien je heel graag terug in één van onze winkels!

Gravures

Het fijne is dat veel services gelijk kunnen worden uitgevoerd in de Lucardi filialen. Afhankelijk van de drukte kan een van onze medewerkers bijvoorbeeld meteen een gravure plaatsen in jouw sieraad. Afhankelijk van het materiaal en de gewenste locatie van de gravure, wordt deze meteen geplaatst, of kan het sieraad worden opgestuurd naar het hoofdkantoor.

De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
menu