Nieuw: ontwerp je eigen draaifauteuil

draaistoel van Prominent

Wanneer je relaxt op je favoriete plek in huis, wil je van alle gemakken voorzien zijn. Of dit nu gaat om perfecte zitondersteuning of fijne relaxopties: een relaxstoel moet een complete relaxervaring bieden. Een relaxstoel die extra comfort biedt, is een draaistoel.

De mogelijkheden om te ontspannen in een draaifauteuil zijn eindeloos! Draaifauteuils zijn dan ook heel populair in Nederland en in huiskamers van gezinnen met jonge kinderen te vinden maar ook in die van senioren die lekker willen bijdraaien voor de tv of de visite.

Relaxen in elke kijkrichting

Even de ogen dicht en helemaal niks, of juist een boek lezen, die ene sportwedstrijd of film op televisie kijken of zien wat er zich buiten afspeelt: in een draaifauteuil wissel je eenvoudig van kijkrichting. In welke richting je ook wilt kijken: je ziet alles in een oogopslag. Een draaifauteuil is dan ook dé stoel om op meerdere manieren tegelijk te relaxen.

Draaifauteuils voor elke woonstijl

Of je woonstijl nu landelijk, tijdloos of modern is: een draaifauteuil past in elk interieur. Een op een losse wijze gestoffeerde oorfauteuil met een super zachte zit in zachte kleuren past bijvoorbeeld heel goed in een landelijk interieur. Een draaifauteuil van leer en een strak belijnde vormgeving komt in een moderne setting goed tot zijn recht. De keuzemogelijkheden voor het design van een draaistoel zijn erg divers.

Op zoek naar een draaifauteuil?

Prominent heeft een breed assortiment draaifauteuils, in leer en stof. Elke draaistoel van Prominent voldoet aan al je eisen en wensen op het gebied van comfort, functies en design. Onze draaifauteuils maken we precies op maat. Samen met onze zitadviseurs creëer je een draaistoel die perfect aansluit op je specifieke lichaamsmaten, ondersteuningsbehoefte en persoonlijke smaak. Opties als elektrische bediening of zelfs verwarming garanderen een ultiem comfort.

Ontwerp je draaifauteuil nu helemaal zelf

Nieuw bij Prominent is de unieke relaxstoelen configurator . Met dit online stappenplan stel je je relaxstoel volledig zelf samen. Van de poot tot de stiksels; alles in jouw kleur en materiaal. Voeg extra relaxopties toe zoals stoelverwarming of een sta-op functie en bekijk je eigen stoel in 3D. Bevalt de stoel je? Dan kun je je ontwerp gemakkelijk naar jezelf toe sturen of delen met een kennis.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Aangeboden
De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.