Sta je op het punt om te kiezen voor Shared Hosting?

Foto: pexels.com

Ben je op zoek naar een hosting pakket en kijk je momenteel naar Shared Hosting? Dan weet je inmiddels vast wat meer hierover. Bij Shared Hosting deel je namelijk de server met diverse andere gebruikers van Shared Hosting. Echter komen hier veel voordelen bij kijken. Naast Shared Hosting zijn er nog meer hosting pakketten te verkrijgen, zoals Dedicated Hosting en Cluster Hosting.

In dit blog focussen wij ons op het Shared Hosting pakket en gaan wij dieper in op de voordelen hiervan. Heb je een Magento 2 hosting of shopware hosting ? Lees dan ook gerust eens verder.

Gemakkelijk voor beginners

In vergelijking met de andere twee hosting pakketten heb je bij Shared Hosting niet veel kennis nodig om gebruik te maken van dit pakket. Het inrichten van de server die je gaat gebruiken is namelijk al gebeurd waardoor het gemakkelijk is om in te stappen. Ben je een beginnende webshop? Dan kun je dus direct aan de slag met het uploaden van je webshop. De hosting partij die de Shared Hosting pakketten aanbiedt moet jou toegang geven tot een portaal zodat je alle data kan inladen. Daarbij zorgt de hosting partij ook voor onderhoud, eventuele updates en de back-ups die belangrijk zijn om regelmatig uit te voeren.

Gedeelde kosten

Nog een reden waarom je voor Shared Hosting zou moeten kiezen? Het is relatief goedkoop, in vergelijking met de andere twee hosting pakketten. Je deelt namelijk de server, zoals de naam al initieert, dus je deelt ook de kosten. Daarbij geldt zelfs: hoe meer gebruikers, des te goedkoper het wordt. Het zal je dus geld besparen als je hiervoor kiest en de partij kan alle updates en het onderhoud voor iedereen tegelijk uitvoeren. Win-win voor iedereen.

Gebruik maken van het Shared Hosting pakket

Ben je na het lezen van dit blog overtuigd van het Shared Hosting pakket? Dan is het alleen nog van belang om een goede webhosting partij te kiezen. Een betrouwbare partij is daarin wel belangrijk, want zij moeten je direct bijstaan als er iets mis gaat met je website en daarbij wil je natuurlijk ook niet gehackt worden. Kies dus bewust een goede partij uit. Wij raden je in ieder geval aan om eens te kijken naar Hipex, want zij zijn gespecialiseerd in webhosting. Vragen? Neem dan eens contact op met de specialisten.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Aangeboden
De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.