Aangeboden door: THEBAGSTORE

THEBAGSTORE is het leukste online bedrijf om je tas te bestellen

Foto: Bagstore

Dé perfecte tas bestaat niet. Toch doet de modewereld, waar een tas deel van uitmaakt, je soms anders geloven. Daar gaat THEBAGSTORE niet in mee. Kies een tas die jij functioneel, mooi, grappig of gewoon leuk vindt. Daar word je veel blijer van.

De perfecte jas voor het najaar, de mooiste woontrends voor de winter en de optimale thuiswerkplek. Wat valt je op als je dit leest? Het moet allemaal perfect zijn. In de modebranche, de wereld van het interieur en de manier waarop we werken. Er mag geen vuiltje aan de lucht zijn. Oftewel: geen jas in de verkeerde kleur gedragen worden en geen designstoel ontbreken. Alles moet tot in de puntjes kloppen.

Perfectie is volgens experts echter vooral saai en “het schopt je leven in de war”, meent Jelle Hermus, blogger en schrijven van meerdere boeken over geluk, succes en liefde. Op zijn website So Chicken deelt hij zijn artikelen met inmiddels een grote schare fans. Positiviteit is waar het bij Jelle om draait. Jelle Hermus staat voor het simpeler maken van dingen waardoor het leven vaak een stuk leuker wordt. Eén van zijn boeken kreeg niet voor niets de titel: steeds leuker. Het tweede boek heet: Leven met wind mee.

THEBAGSTORE: geen focus op perfectie, maar op positiviteit

Wat de THEBAGSTORE hiermee te maken heeft? Twee dingen. Aan de ene kant bevindt deze online tassenwinkel zich te midden van die modebewuste wereld waarin perfectie regelmatig hot item lijkt te zijn, en aan de andere kant is dit een bedrijf dat vooral uitgaat van een grote dosis positiviteit (check daarover ook eens Sanny zoekt geluk of Michael Pilarczyk) en vanuit die gedachtegang een enorme collectie tassen aanbiedt. Beide werelden willen nog wel eens schuren, maar bij THEBAGSTORE wint altijd de eenvoud en het leuke leven. Lekker positief.

Perfectie is een illusie en daar gaat de tassenshop niet in mee. Een waterdichte rugzak mag dan aanbevolen worden als de perfecte rugtas om tijdens de natte herfstmaanden te dragen, maar dat mag iedereen uiteindelijk zelf bepalen. Als het jouw kleur niet is of je hebt liever een ander model dan is dat evengoed. Dé reden voor THEBAGSTORE om het niet bij één rugzak te laten, maar er enorm veel aan te bieden.

THEBAGSTORE houdt het graag eenvoudig

Perfectie zou ook nog eens betekenen dat je geen fouten mag maken. Maar fouten maken mag. En wat is eigenlijk fout? Misschien maak je een vergissing, maar fout klinkt wel heel stellig. Stel dat je een rugzak kind bestelt om het je kind cadeau te doen, maar ineens is zijn of haar voorkeur voor raceauto’s veranderd in een obsessie voor hondjes. Dat doen kinderen nu eenmaal. Oeps… had je beter die andere rugzak kunnen bestellen met die print met honden. Geen probleem. Je stuurt de tas terug en ruilt deze voor een andere. Lekker eenvoudig.

Het uitgangspunt bij THEBAGSTORE is inspireren

THEBAGSTORE plaatst regelmatig blogs over de nieuwste tassen. Dat gaat van rugzakken tot handtassen en van Fanny packs tot crossbodytassen of laptoptassen. Dat is om te laten zien waar je een keuze uit kunt maken. Niet om te vertellen welke tas perfect is, want de perfecte tas bestaat niet. Er is niets zo persoonlijk als een tas en daarom wordt de keuze geheel aan de klant overgelaten, zonder te pushen. Inspirerend is het wel en dat is altijd het uitgangspunt.

Tassen van THEBAGSTORE, daar word je blij van

Genoeg over perfectionisme. Nu het woord: leuk. Een niet al te gemakkelijk woord om een definitie van te geven. Volgens Van Dale online gaat het om grappig, prettig stemmend en plezier opleverend. Dat komt overeen met wat THEBAGSTORE beoogt als het gaat om hun tassen. Die moeten niet alleen functioneel zijn, maar vooral ook leuk. Je mag er blij van worden, je er prettig bij voelen en plezier aan beleven. En die omschrijving waarbij het woord grappig wordt gebruikt? Zeker zijn er grappige tassen, vooral in de categorie kindertassen waar we het al eerder over hadden.

Ook voor volwassenen wordt soms een grappig detail toegevoegd aan een tas. Een merk als Fabiënne Chapot pakt regelmatig uit met bijzondere prints, felle kleuren en grappige details. Bij Cowboysbag denk je aan mooie stijlvolle leren tassen, maar sinds ze mondkapjes in de collectie hebben, pakken ze uit met grappige opdrukken van dino’s en donuts. Eigenlijk best jammer dat die er (nog) niet voor volwassenen zijn. Het is allemaal al serieus genoeg.

THEBAGSTORE kijkt goed hoe de modewereld zich profileert als om tassen gaat. Is het wel een beetje leuk of gaat het om die perfecte tas, die eigenlijk niet bestaat? Deze kritische houding zorgt ervoor dat THEBAGSTORE een scala aan niet alleen functionele, mooie en stijlvolle tassen biedt, maar ook gewoon hele leuke in de collectie heeft. En ‘gewoon leuk’ is ook goed.

De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
menu