Zonder zorgen het water op? Sluit een bootverzekering af.

Foto: unsplash.com

Van plan om een bootje te kopen? En wil je zonder zorgen het water op? Sluit een bootverzekering af bij Nationale Nederlanden! Nationale Nederlanden staat voor persoonlijke services die aansluiten op jouw leven. Ze staan voor oplossingen voor het nu. Of dit nou een hypotheek afsluiten is, een zorgverzekering of het regelen van je pensioen. Nationale Nederlanden staat voor je klaar.

Of het nu met je zeilboot, motorboot of jacht is, je wilt zonder zorgen kunnen varen. Dit doe je door een bootverzekering af te sluiten. Zo kan je met een gerust hart het water op. Elke boot is uniek. Nationale Nederlanden zorgt ervoor dat je op basis van jouw boot, vaaromgeving en andere wensen de juiste bootverzekering afsluit.

Een bootverzekering afsluiten voor: zeilboten, motorboten, rubberboot, catamaran, jachten en sloepen. De verzekering kan voor zowel een particuliere als een zakelijke klant.

Kies uit drie verschillende dekkingen: (1) aansprakelijkheidsverzekering voor de basis, (2) beperkt casco voor extra dekking bij diefstal en weersomstandigheden en (3) volledig casco voor een compleet zorgeloze ervaring. Let op! Een geldig vaarbewijs is nodig voor het afsluiten van een bootverzekering.

Sluit een bootverzekering af bij Nationale Nederlanden en ontdek de vele voordelen!

Zo krijg je tot 35% no-claim korting, kies jij je eigen risico, kies je zelf het dekkingsgebied en krijg je korting op beveiligingsproducten.

Wat gebeurt er als je toch schade hebt? We streven er naar dat je zo snel mogelijk weer het water op kan. Nationale Nederlanden regelt de afhandeling van de schade. Bezoek een van onze herstelbedrijven of ontvang een hersteller op de ligplaats. We streven naar snel en professioneel herstel van je boot.

Een bootverzekering afsluiten of meer informatie? We staat altijd voor je klaar met vrijblijvend advies en verdere hulp over je bootverzekering. Nationale Nederlanden wenst je veel vaarplezier!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Aangeboden
De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.