Beleef een buitengewone vakantie dichtbij huis

Voor het meest bijzondere resort van Europa hoeft u niet ver te reizen. Hof van Saksen biedt een grote verscheidenheid aan faciliteiten voor alle leeftijden om een onvergetelijke vakantie te beleven.  Vol luxe in een prachtige omgeving. 

Eindeloos speelplezier

Op Hof van Saksen vindt u eindeloos speelplezier voor jong en oud. Zowel binnen als buiten valt van alles te beleven. Uniek zijn de Kinder Academies. Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. En wie bakt de lekkerste pizza in de Kook Academie? De Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn.Spetterende waterpret

Waterpret is er voor het hele gezin. Spetteren in het peuterbad. Relaxen in de whirlpool. Meer actie? Doe mee aan de spannende wildwaterbaanraces. Zin in een echte adrenalineboost? Ervaar de drie spectaculaire indoor waterglijbanen, waaronder de grootste indoor waterglijbaan ter wereld!

Saksische boerderijen

De accommodaties op Hof van Saksen zijn stijlvol, divers en veelzijdig. Van comfortabele tot extra luxe boerderijen geschikt voor 2 tot 24 personen. Ook zijn er speciale boerderijen, zoals een Newborn boerderij voor gezinnen met de allerkleinsten, de romantische Love2Stay boerderij, weldadige Wellnessboerderij en een 12-persoons Culinaire boerderij.

Culinaire verwennerij

Er zijn op Hof van Saksen meerdere restaurants waar u kunt genieten van de heerlijkste regionale gerechten. De chefs koken met liefde voor hun vak; vanuit een passie voor verse ingrediënten. Alle restaurants bieden een uitstekend menu voor jong én oud. Kookt u liever zelf? Wilt u een privékok 'thuis' in de boerderij een heerlijk menu laten bereiden? Of willen de kinderen op kookles? Ook dat is allemaal mogelijk op het meest bijzondere resort van Europa.

Spa &Wellness

Zoekt u nog meer ontspanning? Lichaam en geest komen helemaal tot rust in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. Met onder meer een uitgebreid saunalandschap, dompelbaden en een ontspanningsruimte. Ook kunt u hier terecht voor diverse beautybehandelingen.


Hof van Saksen: Buitengewoon Genieten
www.hofvansaksen.nl