Ga filevrij en spaar tot € 275,- aan cadeaus

Rijd jij regelmatig in de avondspits op de zuidelijke ringweg bij Groningen? Met het nieuwe initiatief Gafilevrij, mijd je de spits én kun je tot € 275,- aan cadeaus sparen!

Gafilevrij is in het leven geroepen voor automobilisten die regelmatig in de spits op de zuidelijke ringweg tussen het Julianaplein en de Europaweg reizen. Door over te stappen op de fiets of het OV, via een P+R te reizen, eens thuis te werken of buiten de avondspits te reizen, spaar je credits. Waar je deze credits in omzet bepaal je zelf: van vouchers voor fietsenwinkel.nl of fonq.nl tot OV-tegoed of een donatie aan een goed doel!

Enthousiast? Zo doe je mee!
Meedoen aan het programma is heel simpel. Download de gratis iPhone-app of Android-app  TimesUpp en registreer je bij Gafilevrij.nl door te klikken op ‘Ik doe mee’. In een paar minuten kun je je deelname vastleggen en beginnen met sparen!

Hoe vaker je de avondspits op de zuidelijke ringweg mijdt, hoe meer credits je spaart. Elke keer telt: of je nou een dag thuiswerkt, de auto laat staan of buiten de avondspits reist.

Werkzaamheden ringweg
Gafilevrij is een initiatief van Groningen Bereikbaar, een samenwerkingsverband waarin het bedrijfsleven, overheid en vele andere partners samenwerken aan de bereikbaarheid van de stad tijdens de werkzaamheden.

Wethouder Paul de Rook, tevens voorzitter van de stuurgroep Groningen Bereikbaar: “In de afgelopen jaren zijn mede dankzij de gezamenlijke inspanning van bedrijven en overheden al veel forenzen overgestapt naar een andere manier van reizen. Maar het is nog steeds druk op de weg en met de komende werkzaamheden willen we de druk op de zuidelijke ringweg verlagen. Met dit programma willen wij forenzen die nog met de auto over de ring reizen daarom een extra stimulans geven om eens iets anders te proberen.”

Ga jij ook filevrij? Meer informatie vind je op: www.gafilevrij.nl