‘Het schoolgebouw mag voor de leerlingen absoluut niet krap voelen'

Eindelijk klaar voor de toekomst. De smalle gangen zijn leerpleinen geworden, frisse kleuren bepalen het interieur. Het Dr. Nassau College Quintus is blij met een fonkelnieuw gebouw.

Als kolonies mieren kruipen de leerlingen van het Dr. Nassau College Quintus in Assen door het nieuwe gebouw van hun school, elk met een stoel of een tafel in de hand. Sommige sjouwen met zijn tweeën een tafel, een enkele stoere bovenbouwer neemt twee tafels tegelijk mee.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.