Designklassiekers: tijdloos in trek

De naam is wat misleidend, want er staan wel degelijk ook gloednieuwe en zelfs hypermoderne ontwerpen bij Niet Nieuw Design in Tynaarlo.

Toch overheersen ook bij het tienjarig bestaan deze maand nog steeds de vintagemeubelen, de designklassiekers, de tweedehands retrospullen, en de tijdloos gebleken ontwerpen van bekende vormgevers.

Het begin was nog bescheiden, in 2001. Op 150 vierkante meter startten Ria Hazelaar en partner Harry Mellema in Paterswolde hun eerste winkel. "Destijds verkochten we nog alleen tweedehands designklassiekers. Via de winkel, maar ook meteen al met de website: we trokken daarmee klanten uit heel Nederland en ook van ver daarbuiten."

Lees hoe het verder ging en bekijk de foto's van NND in Wonen&Co, de woonbijlage van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant van zaterdag 16 april.

Daarin verder: Buitenhuizen in Nietap (DvhN) en Sint Annaparochie (LC), thuisreportages in Assen (DvhN) en Opeinde (LC), gezellig zitten rond de XXL tafel, en bloemstyliste Esther Bolt maakt een paasdecoratie met ranonkels.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.