Fotoblog: Drentse mensen deel 166

Op onze website komen dagelijks foto's online van mensen uit Drenthe met een verhaal. Want heeft niet iedereen een bijzonder verhaal? Het 166e portret is van John Hoekstra (52). Zijn vrouw is vandaag jarig (49) en afgelopen dinsdag zocht John het perfecte cadeau.

,,Ik sta in dubio. Ze heeft het lastig gemaakt. Mijn vrouw wil graag een buitenkachel of wandelschoenen. Maar dat zijn eigenlijk ook cadeaus die ik niet zomaar kan kopen, omdat het zo persoonlijk is. Straks is het niet goed.

Mijn vrouw is heel lief. We hebben twee kinderen en ze staat altijd klaar voor ons gezin. Ondankt het feit dat ik vaak weg ben. Ik reis veel voor mijn werk. Van IJsland tot Australie en van Rusland tot Amerika. De hele wereld over.

Mijn vrouw zei vroeger: 'Ik verlaat je als je te veel weg bent.' Maar ik denk dat ze er nu toch wel aan gewend is. We hebben een goede basis. Maar als ik te lang thuis ben en het bezit van de afstandsbediening weer over neem, roepen mijn dochters: 'Papa, we zijn blij dat je er weer bent, maar wanneer ga je weer weg?' Haha. Ja, het is een gezin met allemaal vrouwen. En nu moet ik nog een goed cadeau zoeken. Ik zit er echt mee te worstelen."

Volg het fotoblog 'Drentse Mensen‘ dagelijks op onze website of ga naar facebook.nl/DrentseMensen en klik op 'Vind ik leuk'.

  • Drentse Mensen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.