Fotoblog: Drentse mensen deel 168

Op onze website komen dagelijks foto's online van mensen uit Drenthe met een verhaal. Want heeft niet iedereen een bijzonder verhaal? Het 168e portret is van Hanneke Tromp (21). Hanneke eet een ijsje in het centrum van Meppel met haar dochter Louisah (1).

,,Ik werkte als onderwijsassistent en had net m'n baan opgezegd om opnieuw te studeren. Ik wou logopedist worden, maar toen werd ik niet meer ongesteld. Dus dan weet je het wel. Ik stuurde mijn vriend een berichtje, we waren al zeven jaar samen, waarin stond dat ik hem wat wou vertellen. We gingen ergens wat drinken en mijn vriend reageerde positief. Hij dacht al wel dat ik ging vertellen dat ik zwanger was. Als zoiets op je pad komt heeft het geen zin om negatief en moeilijk te doen. Je moet er gewoon van wat maken.

We zijn getrouwd en heel gelukkig samen. Ik werk nu opnieuw als onderwijsassistent, ze wouden me graag terug hebben. Ik vind het heerlijk. Ik heb m'n werk op school en thuis kan ik alle tijd besteden aan mijn meisje. Dat is met logopedie en als leerkracht niet zo.

Ik wil mensen graag meegeven dat ze geen abortus moeten plegen. Als zoiets op je pad komt, moet je dat gewoon accepteren. Bovendien brengt een kind veel vreugde in je leven."

Volg het fotoblog 'Drentse Mensen‘ dagelijks op onze website of ga naar facebook.nl/DrentseMensen en klik op 'Vind ik leuk'.

  • Drentse Mensen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.