Het verhaal dat bijna de krant niet haalde

Een tijd lang was het artikel het gesprek van de dag. Tien vrouwelijke verslaggevers volgden een Masterclass Masturbation voor een artikel in Dagblad van het Noorden. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, leerden de vrouwen nieuwe technieken hoe je een man met de hand bevredigt. En dat deed behoorlijk wat stof opwaaien bij collega’s en vooral: de hoofdredactie.

Grensstreken
Brutaal, gek, op het randje, actueel en relevant. In de multimediale serie Grensstreken van Dagblad van het Noorden nemen vijf verslaggevers zelf deel aan verhalen. Dit resulteert in een serie die maandelijks verschijnt in de krant. Maar, is het team nu niet de grens over gegaan?

Podcast
Wekelijks geeft Dagblad van het Noorden een kijkje in de keuken door middel van het online radioprogramma ’Achter het verhaal’. Waarom wilden de verslaggevers per se deze masturbatie masterclass volgden? Waarom verscheen het artikel uiteindelijk wel in de krant? Presentatrice Marjolein Knol sprak met twee verslaggevers, een deelnemer en de hoofdredacteur.

Smartphonegebruikers kunnen de podcast hier downloaden (MP3, 24,3 MB). Tip: beluister de podcast met een koptelefoon.

Luister & Abonneer gratis!


Downloaden Volledige aflevering (MP3)
Apple
Android Abonneren via Pocketcast of abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Windows Abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Bijvoorbeeld met Feedly, PodNova of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.