Podcast: De vechtende natuurverslaggever

Voor de duidelijkheid: Paul vecht niet echt. Alleen om zijn beroep uit te mogen oefenen. Paul Straatsma is freelance journalist en schrijft met hart en ziel over natuur.

Zo schreef Paul de serie Mijn Streek. De populaire serie stopt binnenkort. Om de week schreef hij over een streek in Groningen, Drenthe of Friesland. Dit deed hij door met een deskundige een wandeling door het gebied te maken. De dertig afleveringen worden gebundeld in een boek.

Podcast
Paul stak veel tijd in het maken van de verhalen. Hij was gemiddeld vier dagen bezig met het maken van één aflevering. Kan dat wel uit? En waar komt Pauls passie voor natuur eigenlijk vandaan? De freelancer vertelt erover terwijl hij met presentatrice Marjolein Knol over het Balloërveld wandelt.

Smartphonegebruikers kunnen de podcast hier downloaden (MP3, 23,5 MB).

Luister & Abonneer gratis!


Downloaden Volledige aflevering (MP3)
Apple
Android Abonneren via Pocketcast of abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Windows Abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Bijvoorbeeld met Feedly, PodNova of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.