Podcast afl 15: Over de voorpagina

Mobiele gebruikers kunnen de podcast hier downloaden (MP3, 23 MB).GRONINGEN - Wekelijks geeft Dagblad van het Noorden een kijkje in de keuken door het verhaal te vertellen achter een groot verhaal uit deze krant. Deze week spreekt presentatrice Marjolein Knol met chef eindredactie Dick van Bolhuis.

Van Bolhuis bepaalt dagelijks, samen met andere eindredacteuren, welke artikelen een prominente plek krijgen voorin de krant en hoe de voorpagina eruit komt te zien. Hoe maakt de eindredactiechef deze keuzes? Wat vond hij de mooiste voorpagina tot nog toe? En hoe denkt Van Bolhuis over de voorpagina van Dagblad van het Noorden na de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo?

Related content

Extra informatie
Verschillende verslaggevers zijn aan het woord in de podcast, als er muziek op de achtergrond speelt. Het gaat om: Bas van Sluis, Maaike Wind, Johan de Veer, Richold Brandsma en Marijke Brouwer. Zij vertellen onder andere over de eerste keer dat ze op de voorpagina stonden met hun artikel en over de voorpagina na Charlie Hebdo.

Luister & Abonneer gratis!


Downloaden Volledige aflevering (MP3)
Apple
Android Abonneren via Pocketcast of abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Windows Abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Bijvoorbeeld met Feedly, PodNova of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.