Podcast afl 16: Jacques Tichelaar

Wekelijks geeft Dagblad van het Noorden een kijkje in de eigen keuken. Deze week spreekt presentatrice Marjolein Knol met verslaggever Ed van Tellingen over zijn interview met CvdK Jacques Tichelaar.

Niet eerder stak Van Tellingen zo veel tijd in de voorbereiding van een interview. Het kostte de verslaggever meerdere telefoongesprekken en mailtjes om de commissaris te strikken voor het ‘serieuze vraaggesprek', laat staan de tijd die het kostte om het drie uur durende interview uit te werken. Maar: ,,Vele facetten komen in deze man samen. Jacques is bij uitstek een figuur waar je als journalist ook echt je tanden in moet zetten.”

Want wie is Tichelaar, waar groeide hij op en vooral: wat drijft hem? Van Tellingen vertelt over Tichelaar als liefdevolle onderwijzer, hartpatiënt en provocerende commissaris. Hoe verliep het interview met de man met vele facetten? En hoe kon het artikel zo tijdrovend zijn?

Mobiele gebruikers kunnen de podcast hier downloaden (MP3, 21 MB).

Luister & Abonneer gratis!


Downloaden Volledige aflevering (MP3)
Apple
Android Abonneren via Pocketcast of abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Windows Abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Bijvoorbeeld met Feedly, PodNova of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.