Podcast afl 21: Kind van twee culturen

Verslaggeefster Marja Boonstra interviewde VVD-kamerlid Malik Azmani. Iets dat Boonstra normaal niet zou doen, ,,omdat ze altijd heel politiek correct zijn in hun gesprekken en daar vind ik niet zoveel aan.” Maar Malik Azmani, daar was de verslaggeefster wel nieuwsgierig naar.

Malik Azmani
De politicus groeide op in Heerenveen met een Marokkaanse vader en een Friese moeder. Vorige maand kwam Azmani nog in het nieuws met zijn voorstel om de stroom asielzoekers naar de EU in te dammen door de vluchtelingen in de regio op te vangen.

Podcast
Wekelijks geeft Dagblad van het Noorden een kijkje in de eigen keuken. Deze week spreekt presentatrice Marjolein Knol met verslaggeefster Marja Boonstra. Want wat voor invloed heeft Azmani's opvoeding op hem als politicus? Hoe kreeg de verslaggeefster uiteindelijk toch een persoonlijke verhaal van de politicus? Of is het artikel toch een ‘dichtgespijkerd woordvoerdersverhaal' geworden?

Mobiele gebruikers kunnen de podcast hier downloaden (MP3, 20,8 MB).

Luister & Abonneer gratis!


Downloaden Volledige aflevering (MP3)
Apple
Android Abonneren via Pocketcast of abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Windows Abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Bijvoorbeeld met Feedly, PodNova of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.