Podcast afl 7: De pianist op het station

Marjolein Knol en Frank Jeuring presenteren elk weekend een kwartier lang Achter het verhaal. In deze podcast interviewen ze een verslaggever van Dagblad van het Noorden over zijn of haar verhaal in de krant. Hoe is de verslaggever bij dit verhaal gekomen? Wat waren de moeilijkheden die hij of zij tegen kwam? En wat haalde het artikel bijvoorbeeld niet?

In deze speciale kersteditie neemt presentatrice Marjolein Knol de luisteraar mee met de ervaringen van verslaggevers Bas van Sluis en Maaike Wind. Van Sluis en Wind deden een bijzonder experiment met een pianist in een stationshal. Hun artikel heet ’Chopin in de stationshal’ en staat 23 december op pagina 16 tot en met 19 in de kerstbijlage van Dagblad van het Noorden. Het is ook online te lezen.

Bas van Sluis en Maaike Wind vertellen in ’Achter het verhaal’ hoe het experiment met de pianist tot stand kwam. Hoe verliep de bewuste maandag 8 december? Hoe veel tijd staken ze in dit verhaal? En hoe schrijf je één verhaal met twee verslaggevers? Kan dat wel?

Luister & Abonneer gratis!


Applegebruikers
Androidgebruikers Abonneren via Pocketcast of abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Windowsgebruikers Abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Bijvoorbeeld met Feedly, PodNova of rechtstreeks via onze RSS-feed.


Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.