Podcast afl 8: Bang voor je eigen kind

Wekelijks geeft Dagblad van het Noorden een kijkje in de keuken door het verhaal te vertellen achter een groot verhaal uit deze krant. Deze week spreekt presentatrice Marjolein Knol met verslaggeefsters Annique Oosting en Inki de Jonge.

Een moeder die bang is voor haar eigen kind en uiteindelijk zelfs aangifte doet voor bedreiging. Daar gaat het verhaal over van Annique Oosting dat zaterdag in de weekendbijlage van deze krant verschijnt. Presentatrice Marjolein Knol interviewt de verslaggeefster een kwartier lang in de podcast Achter het verhaal. Hoe heeft Oosting dit bijzondere verhaal gevonden? Was ze zelf ook bang tijdens het interview? En hoe houd je tijdens zo'n heftig verhaal je emoties in bedwang?

Daarnaast spreekt de presentatrice met algemeen verslaggeefster Inki de Jonge. Zij begeleidde Oosting bij het schrijfproces van dit verhaal. Volgens De Jonge is het artikel een ‘schoolvoorbeeld van verhalende journalistiek'. Waarom? En wat heeft Dagblad van het Noorden toch met verhalende journalistiek?

Luister & Abonneer gratis!


Applegebruikers
Androidgebruikers Abonneren via Pocketcast of abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Windowsgebruikers Abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Bijvoorbeeld met Feedly, PodNova of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.