Zwartemeer en Titan houden elkaar in evenwicht

Het eerste duel tussen Zwartemeer en Titan om een plaats in de tweede klasse van het zondagvoetbal is in een 2-2 gelijkspel geëindigd. Zwartemeer eindigde in de competitie op de twaalfde plaats in 2L. Titan werd winnaar van de eerste periode in 3D.

Alleen de eerste periode van ruim een half uur was de moeite meer dan waard. In die fase werden alle vier doelpunten geproduceerd. Titan nam al na een minuut spelen de leiding door Harmjan Moesker: 0-1. Het antwoord van Zwartmeer volgde snel. In de negende minuut maakte Maurice Heine de gelijkmaker (1-1) en twee minuten later kwam de ploeg uit Klazienaveen op 2-1 dankzij een kopbal van Leon Rijfkogel: 2-1.

Titan gaf echter niet op en kwam ondanks een licht overwicht van Zwartemeer op gelijke hoogte uit een fraaie lob van Bennie Jeurissen: 2-2.Het betekende meteen de eindstand.

De volgende week zondag vindt de return in Nieuw Weerdinge plaats. De uiteindelijke winnaar treft de winnaar van de tweestrijd tussen Zuidwolde en VAKO in de volgende ronde.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.