Drie mannen verdacht van moord op vermiste Amsterdammer

Twee Nederlanders van 48 en 22 jaar zijn door de Duitse politie in Nordhorn (bij Hardenberg over de grens) opgepakt op verdenking van het vermoorden van de Amsterdammer Juan Antonio Alvarez (50).

De Amsterdammer wordt al sinds 12 mei vermist. De politie is maandagochtend in Nordhorn in een woning aan de Boerweg begonnen met een zoekactie naar het lichaam van de Amsterdammer.

Alvarez zouden daar met de drie andere mannen een wietplantage hebben gerund. De politie gaat er vanuit dat Alvares om het leven is gebracht. De drie Nederlanders worden van zijn dood verdacht.

De zaak kwam aan het rollen toen de 48-jarige verdachte vorige week voor een ander vergrijp werd opgepakt. De 22-jarige verdachte is toen aangehouden en naar Nederland overgebracht. De 60-jarige man is vervolgens met de noorderzon vertrokken.

De Mercedes van de Amsterdammer werd halverwege mei al in Nordhorn aangetroffen. Toen werd ook de mobiele telefoon en de portemonnee van de vermiste Alvarez gevonden. Bij de zoekactie van vandaag werd een hoeveelheid marihuana aangetroffen. Verder werd een plantage met 127 hennepplanten ontdekt.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.