‘Pauperparadijs’ volgt route van ‘Bluesopera’

Theatermaker Tom de Ket heeft een abonnement op Carré. Zijn De Verleiders-reeks staat er steevast, De Drentse Bluesopera haalde dat theater en nu ook Het Pauperparadijs.

En dan niet een paar avonden maar een hele maand, aansluitend bij de twee marathonseries van vorig en dit jaar op de binnenplaats van het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Wat direct inhoudt dat er op die plek geen vervolg meer komt. De Ket: ,,Nee, en dat wilden we ook niet meer. De stress van de rechtszaak die nog tijdens onze huidige speelperiode doorging, wil ik niet nog eens meemaken.’’ De rechter speelde drie omwonenden die bezwaar maakten tegen de gemeentevergunning voor Het Pauperparadijs op 5 juli in het ongelijk. Had die een streep door de vergunning gehaald, dan was de productie failliet gegaan. Tienduizenden al verkochte kaarten hadden dan moeten worden teruggehaald.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven