Erik Nevland even terug in Groningen. Oud-spits FC Groningen signeert biografie bij Godert Walter

Erik Nevland (links) met FC Groningen-fan en schrijver Ferdi Delies. Foto: Eigen foto

Schrijver en FC Groningen-fan Ferdi Delies presenteert maandag 17 mei zin vierde boek ‘Nevland’, een biografie over voormalig FC Groningen-spits Erik Nevland. Dit gebeurt in aanwezigheid van de hoofdpersoon van het boek, die een signeersessie houdt in de tuin van boekhandel Godert Walter in Groningen.

Erik Nevland speelde tussen 1996 en 2012 een kleine 400 wedstrijden voor Viking FK, Manchester United, IFK Göteborg, FC Groningen en Fulham FC. Hij maakte daarin 165 officiële doelpunten.

Ferdi Delies, die uitgebreid sprak met Erik Nevland, diens familie, vrienden en ex-collega’s, geeft in Nevland een kijkje achter de schermen van de carrière van de Noor, die als klein kind niets liever wilde dan spelen in het donkerblauw van Viking FK, de club waar zijn opa furore had gemaakt.

Signeersessie bij Godert Walter

Erik Nevland houdt maandag 17 mei een signeersessie in de tuin van boekhandel Godert Walter. In verband met het coronavirus kunnen er per keer drie mensen bij hem aanschuiven; de boekhandel ziet toe op een veilige en gezonde signeersessie.

De signeersessie begint om 15.00 uur.

loading

Je kunt deze onderwerpen volgen
Cultuur