Poptalentfestival The Spy and The Butcher onder andere naam verder: Spy in het Atlas Theater in Emmen

Logo Spy Festival Emmen.

Muziekfestival The Spy and The Butcher heeft een nieuwe naam en een ander onderkomen. Het evenement voor Nederlands poptalent gaat voortaan verder als Spy .

Onder die naam treden 22 mei zes acts op in het Atlas Theater in Emmen: Pip Blom, Het Gezelschap, Insane Delirium, Liquid Spirits, Kuzko, Tamar en Fred Goverde. De kaartverkoop start maandag. Vanwege de beperkende coronamaatregelen zijn in eerste instantie dertig kaarten voor de middag en dertig kaarten voor de avond beschikbaar.

Al jaren zoeken naar een vaste locatie in Emmen voor popconcerten

The Spy and The Butcher beleefde zeven edities in Emmen. Speellocatie was meestal de Grote Kerk in Emmen. Met de verhuizing naar het Atlas wordt voor het eerst sinds lange tijd weer een popevenement in het theater van Emmen gehouden. In Zuidoost-Drenthe wordt al jaren gezocht naar een vaste locatie voor popconcerten.

De aanleiding voor de naamsverandering is vooral praktisch. Bezoekers van The Spy and The Butcher kondigden de festival doorgaans al af tot The Spy. Om de herkenbaarheid verder te vergroten is tevens een nieuw logo gemaakt. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Emmen en rechtenorganisatie SENA. De organisatie is in handen van The Bakeshop .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Cultuur