Kaartverkoop voor clubtour Daniël Lohues gaat van start

Zaterdag start de voorverkoop van de clubtour die Daniël Lohues in het najaar doet met zijn band. In oktober speelt hij in Groningen, Zwolle, Eindhoven, Hengelo, Utrecht, Den Haag, Nijmegen en Haarlem.

Onder de titel Daniël Lohues Elektrisch brengt de Drent een keuze uit de bandnummers in zijn oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar. ,,Het wordt dampen, een popconcert, rock-’n-roll, of hoe het ook heet”, zegt Lohues. ,,Fender om de hals. Gitaarversterker voluit. Zweet voor de kop.”

Waar is Lohues te zien?

De band zal naast Lohues (gitaar en zang) bestaan uit Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen). De kaartverkoop begint zaterdag 9 juni om 10 uur. Op 5 oktober is het eerste concert in Metropool in Hengelo. Lohues en zijn band sluiten op 31 oktober hun tour af in de grote zaal van De Oosterpoort in Groningen.

Momenteel toert Lohues langs de theaters met zijn soloprogramma Vlier. Op 9 juni treedt hij op in De Klinker in Winschoten en op 12 juni in De Voorveghter in Hardenberg (uitverkocht). Op 13, 14 en 15 juni staat hij in de Stadsschouwburg Groningen (er zijn nog kaartjes). Op 21, 22 en 23 juni staat hij met Vlier in Emmen, in het AtlasTheater (alle drie voorstellingen uitverkocht).

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.