Netflixtip van de week: Living with yourself

Poster van Living With Yourself

Zenders en televisiekanalen storten een lawine van films, series en documentaires over ons uit. Sommige krijgen direct aandacht, maar veel ligt in het verborgene te flonkeren. Deze rubriek haalt elke week zo’n Netflix-juweel naar boven.

Serie: Living with yourself

Maker: Timothy Greenberg

Met: Paul Rudd,Aisling Bea, Desmin Borges

Te zien op: Netflix (8 afl.)

De glans is er bij Miles (Paul Rudd, bekend van films als This is 40 en I Love You, Man ) af. Van zijn huwelijk, zijn werk, zijn leven. Dus als hij hoort van een geheimzinnige procedure waarmee je een betere versie van jezelf wordt, hapt hij toe. Het volgende moment wordt hij gedesoriënteerd wakker in een bos en vindt hij een exacte kopie van zichzelf in zijn eigen huis. En nu dan?

Terwijl de uitgebluste Miles probeert om te gaan met de energieke en in elk opzicht betere kloon in zijn leven, ontspoort de serie meer en meer. Met soms bizarre, en vooral vermakelijke scenes als gevolg.

Lekker tussendoortje

Living With Yourself is tussen alle grootste films en series die Netflix tegenwoordig uitbrengt (denk aan misdaadepos The Irishman en de grootse fantasy van The Witcher ), een verfrissend laagdrempelige comedyserie. Gewoon acht afleveringen van elk een halfuurtje.

Maar daardoor niet minder vermakelijk, vooral door de moeiteloos charmante Rudd - twee voor de prijs van één zelfs - en de relatief onbekende Aisling Bea.

menu