Netflixtip van de week: Queer Eye

Queer Eye -- Met vriendelijke groeten, Janna ZuiderveldBijlagenredactie Dagblad van het Noorden/Leeuwarder Courant 050-5844549 (di t/m vrij)www.dvhn.nl <http://www.dvhn.nl>

Onophoudelijk storten zenders en televisiekanalen een lawine van films, series en documentaires over ons uit. Sommige krijgen direct aandacht, maar veel ligt in het verborgene te flonkeren. Deze rubriek haalt de Netflix-juwelen naar voren.

Serie: Queer Eye (4 seizoenen)
Genre: Reality serie
Jaar: 2018
Met: Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne
Speelduur: 50 minuten
Maker:
David Collins


Slechte dag achter de rug? Ga Queer Eye kijken. Topdag gehad? Queer Eye . Wat je stemming ook is, Queer Eye zal hem gelijk tien keer beter maken. In de serie gaan Antoni (specialisatie culinair), Tan (mode), Karamo (lifestyle), Bobby (design) en Jonathan (verzorging) in verschillende plekken in het midden/zuiden van de VS (en in een aparte serie in Japan) bij mensen langs die wel een oppepper kunnen gebruiken. Maar het is geen simpele make-over show.

Eigen ervaringen

Door hun eigen ervaringen in het leven (onder andere door hun homoseksualiteit) kunnen ze de mensen – die vaak met onzekerheid te maken hebben of zichzelf volledig wegcijferen voor andere mensen – op een betekenisvolle manier helpen. Echt zware kost wordt het nooit, doordat de vijf mannen zo meelevend, aardig, vrijgevig en honderd procent zichzelf zijn. En het is altijd weer verrassend hoeveel ze in één week kunnen doen, zowel emotioneel als materieel (hulde aan Bobby, die toch altijd verreweg het meeste werk lijkt te verzetten).

Bekijk deze serie direct

menu