Oh Sees: Prettige en geniale gekte zorgt voor opwindendste rock-’n-roll

Waar Vera er toch vaak in slaagt de coolste en hipste bands in een vroeg stadium van de carrière te boeken, was de hoop op de komst van Oh Sees eigenlijk al een beetje opgegeven. De Amerikaanse rockgroep rond John Dwyer vestigde de afgelopen jaren, ook in Nederland, een live-reputatie om u tegen te zeggen. En Vera zou Vera niet zijn als het er uiteindelijk niet in was geslaagd deze typische Vera-band op de planken in Groningen te brengen.

Beter laat dan nooit. Lastig alleen dat Oh Sees, dat eerder namen droeg als OCS en Thee Oh Sees, ondertussen zo populair is dat de tent gemakkelijk uitverkocht raakte. En een volle zaal is altijd wat behelpen als drukte niet helemaal jouw ding is. Maar met eveneens volle bakken tijdens Prong en Protomartyr beleeft de Groningse poptempel wel mooi een vliegende start van het concertseizoen.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.