Vóór Armin van Buuren in Stadspark eerst Koningsnacht met Hazes, Kroes, Nielson enz...

André Hazes, Wolter Kroes, Danny de Munk en Nielson komen in in Koningsnacht voor Helden van Oranje naar het Stadspark in Groningen.

Daarnaast staan ook Lange Frans, The Partysquad, Tim Douwsma Team TNT, Robert Leroy en Wesley Bronkhorst op het affiche. Het meezingfeest ter ere van onze vorst begint op 26 april om 18 uur en duurt tot 2 uur, als Willem-Alexander inmiddels jarig is (en 51 geworden). Het is de tweede keer dat Helden van Oranje wordt gehouden, verdeeld over twee plaatsen: Breda en Groningen. De entree voor het festijn is  vijf euro, 14,50 euro minder dan vorig jaar.

Armin van Buuren op Kingsland

Een dag later, op Koningsdag, komt deejay Armin van Buuren naar het Stadspark voor Kingsland Festival Groningen. Het Koningspaar viert de verjaardag in Groningen en Van Buuren is de favoriete deejay van zowel Zijne als Hare Majesteit, maar het is nog onduideijk of er een bezoekje aan het Stadspark in zit.

Verder staan voor deze officiële feestdag ondermeer ook optredens van Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig, Kraantje Pappie, Lil Kleine, Nicky Romero en Blasterjaxx op de agenda van Kingsland. Geen geringe line-up dus, daar in het Stadspark.

Een van de vier steden

Tickets voor Kingsland kosten rond 30 euro. Het begint om 14 uur en duurt tot middernacht. Kingsland heeft in vier steden plaats: naast Groningen zijn dat Amsterdam. Den Bosch en Oldenzaal.

Voor meer informatie over het programma en (gedrags)regels voor die dag zie http://kingslandfestival.nl/groningen/ en http://www.deheldenvanoranje.nl.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.