Aa en Hunze huldigt sportkampioenen

In 2015 hebben inwoners van Aa en Hunze 22 sportkampioenschappen in de wacht gesleept, die een gemeentelijke huldiging verdienen. Al die kampioenen passeerden de revue tijdens een feestje in het gemeentehuis. Vooral de jeugd doet het goed in de gemeente met hoge prestaties in het twirlen, discuswerpen, schoolhandbal, paardrijden, zwemmen, schaatsen en grasbaanraces. Wereldkampioenen ontbraken deze keer. Zijspankampioen Bennie Streuer woont namelijk niet meer in Grolloo. Door de gemeente worden genomineerd voor het Drentse Sportgala op 18 februari in Assen kleiduivenschutter Tie Franken uit Ekehaar, schaatster/wielrenster Janneke Ensing uit Gieten en wielrenster Esmee Oosterman.

In 2015 hebben inwoners van Aa en Hunze 22 sportkampioenschappen in de wacht gesleept, die een gemeentelijke huldiging verdienen. Al die kampioenen passeerden de revue tijdens een feestje in het gemeentehuis. Vooral de jeugd doet het goed in de gemeente met hoge prestaties in het twirlen, discuswerpen, schoolhandbal, paardrijden, zwemmen, schaatsen en grasbaanraces.

Wereldkampioenen ontbraken deze keer. Zijspankampioen Bennie Streuer woont namelijk niet meer in Grolloo. Door de gemeente worden genomineerd voor het Drentse Sportgala op 18 februari in Assen kleiduivenschutter Tie Franken uit Ekehaar, schaatster/wielrenster Janneke Ensing uit Gieten en wielrenster Esmee Oosterman.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.