Acht tips over brand Dal Baffo na Opsporing Verzocht

Na de uitzending van Opsporing Verzocht over de brand bij pizzeria Dal Baffo in Emmen heeft de politie dinsdagavond acht tips binnengekregen. De politie riep getuigen op om zich te melden.

De pizzeria brandde in de nacht van 25 op 26 februari af, nadat er een explosie was geweest. Volgens de politie is de brand aangestoken. Er werden resten gevonden van een jerrycan.

Drie dagen na de brand werd een recorder met bewakingsbeelden uit het afgebrande pand gestolen.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.