Alfa-college: nominatie beste werkgever

Het Alfa-college is genomineerd voor de Beste Werkgevers Award in 2016. Dit meldt het vakblad Intermediair en onderzoeksbureau Effectory. Het Regionaal Opleidingencentrum heeft vestigingen in Assen, Groningen, Hardenberg, Hoogeveen en Leek.

Tijdens dit jaarlijkse onderzoek beoordelen ruim 200.000 medewerkers meer dan driehonderd werkgevers. Het onderzoek is vijftien jaar geleden opgezet om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland.

Het Alfa-college staat op de lijst van vijftien beste non-profit werkgevers met meer dan 1000 medewerkers. Het opleidingencentrum is niet de enige genomineerde in het noorden. Zo is het Waterbedrijf Groningen een van de genomineerden in de categorie Energie, Water en Telecom. In de categorie Openbaar Bestuur en Veiligheid strijden SNN Groningen en de gemeente Zuidhorn om de eer.

In totaal maken zestig organisaties uit de profit en non-profitsector kans om Beste Werkgever van Nederland te worden. Op 4 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. De prijs? Een award en eeuwige roem.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.