Alle winkels MS Mode, America Today en We sluiten de deuren

Inge Ypenburg, shopmanager van MS Mode in Emmen, hangt de aankondiging op dat de zaak vanwege het coronavirus gaat sluiten. Foto: Boudewijn Benting

Alle winkels van MS Mode en America Today gaan vanaf donderdag dicht. Dit bevestigt CEO Peter van Kampen.

,,Gezien de huidige situatie met het coronavirus achten wij het niet verantwoord om nog open te zijn. De gezondheid van ons personeel en onze klanten staat voorop’’, aldus Van Kampen.

In ons land zijn 90 winkels van MS Mode. In Drenthe en Groningen zijn vestigingen te vinden in Emmen, Assen, Hoogeveen en in Groningen in Groningen-stad, Delfzijl, Winschoten, Hoogezand, Stadskanaal. America Today heeft 30 winkels, waarvan er eentje in de stad Groningen te vinden is.

Inge Ypenburg, shopmanager van MS Mode in Emmen, werd woensdagmiddag ingelicht. Ze zegt er alle begrip voor te hebben dat haar bedrijf de deuren sluit, al zorgde het bericht bij haar wel voor enige emotie. De in Bergentheim woonachtige Ypenburg werkt al bijna 18 jaar met veel plezier voor MS Mode.

,,We zijn een keer failliet geweest. Het heeft impact als je gedwongen wordt om thuis te blijven. Je wilt er graag zijn voor je klanten. Maar goed, het kan nu niet anders. Gezondheid gaat voor alles. Ik vind het dapper dat het bedrijf het voortouw neemt.’’

WE per direct dicht

Modeketen WE heeft op de website bekend gemaakt dat de winkels per direct de deuren sluiten.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe