Alles Kids in Drenthe voor zesde keer

Voor het zesde jaar is Emmen op 18 en 19 juni weer het toneel van Alles Kids in Drenthe. Het evenement vindt deze keer plaats op het ‘nieuwe’ Raadhuisplein en het Marktplein.

Meer dan dertig ondernemers, attractie- en vakantieparken schotelen de jeugd, ouders ouders en opa’s en oma’s weer een gratis kinderfestival voor. Op de vele klimtorens, springkussens en tal van andere attracties komen naar verwachting ook weer bezoekers uit België en Duitsland af.

,,In voorgaande jaren stonden we door de hele stad verspreid. Erg gezellig maar ook ver lopen voor sommige kindjes. Nu hebben we de beschikking over het Raadhuis- en Marktplein. De hele beleving zal anders zijn: overzichtelijk maar ook knusser’’, zegt voorzitter Martijn Rolink van de organisatie.

In samenwerking met Kinderopvang Kwebbel wordt voor de kleinste kinderen dit jaar een dreumesland ingericht. Verder treden diverse artiesten op uit de Kids Top 20, onder wie Zomaer, Allesandro, Shalissa en de deels uit Emmen afkomstige meidenband Triple. Als klap op de vuurpijl duikt ook Clown Bassie op.

Alles Kids in Drenthe duurt beide dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.