Bezorger PostNL rijdt met sinterklaascadeaus water in bij De Krim

Cadeautjes besteld voor pakjesavond en woon je in de omgeving van het Overijsselse De Krim, aan de grens van Drenthe bij Coevorden? Dan kan de bezorging nog even op zich laten wachten. Vanochtend is daar een bezorger van PostNL met een bestelbus vol pakketjes het kanaal ingereden.

De bestelauto lag met de voorkant in het water, waardoor de pakketjes ternauwernood droog zijn gebleven. De pakketjes worden overgeladen in een bus van een andere bezorger en alsnog bezorgd, laat de bezorger ter plaatse weten. Dat gebeurt wanneer de bestelwagen is geborgen.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Parallelweg en Nieuwlandseweg in de Krim. De wagen van PostNL en een personenauto botsten op elkaar. De bestuurders van beide wagens kwamen met de schrik vrij.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.