Boerenrock Drouwenermond knalt jaar in met record: Gekkenhuisklasse nu al volgeboekt

Beeld van de Gekkenhuisklasse in 2017.

Een gekkenhuis. Dat was het vanaf het moment dat 2017 in 2018 overging. Daarmee opende het inschrijfloket van de Gekkenhuisklasse voor het Boerenrockfestival.

En zie: binnen twee weken is de Gekkenhuisklasse volgeboekt. Daarmee is ruim acht maanden voor de volgende editie van het knotsgekke festival in Drouwenermond het eerste record al gesneuveld. ,,Wij zijn daar gruwelijk trots op”, zegt organisator René Boiten.

Korting op campingkaarten

Van 16 tot en met 19 augustus kunnen de liefhebbers weer ‘onmeunig’ genieten van muziek, cross, kermis en ander volksvermaak. De hele maand januari worden campingkaarten (inclusief passe-partout) en passe-partouts met een flinke korting aangeboden. Op het campingterrein zijn tweehonderd extra plaatsen gecreëerd.

Mooi Wark

Voor het muziekprogramma is de organisatie verzekerd van de komst van Mooi Wark, Bökkers, van Dik Hout, Høken met de Heinoos, Dennie Christian, De Esperando’s, The Euro’s, Fragment, 5Th Wheel, Zillertal Wind, De Høksons en Kobus en zien Rokkers.

Bierkistenrace

De klassen extreme enduro en boerenboxspringklasse, die vorig jaar in première gingen, worden wegens succes geprolongeerd. Nieuw voor 2018 is de bierkistenrace. De formule luidt: ,bouw een gemotoriseerd bierkrat, verkleed jezelf als je favoriete bierfles en gas op de lolly.’ Info: www.boerenrockfestival.nl

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe