Boerin Annemiek stelt nieuwe liefde tóch voor aan grote publiek: dit is hem

Boerin Annemiek en Charlie. Foto: BZV

Wilde boerin Annemiek haar kersverse vriend eerder nog niet voorstellen aan Nederland, vandaag is daar toch verandering in gekomen. Op het Facebook-account van  Boer zoekt Vrouw  is de Drentse brunette in een video te zien met haar nieuwe liefde Charlie. ,,De wereld zit ons een beetje op de nek af en toe”, vertelt Annemiek.

Miljoenen kijkers zagen in het datingprogramma  Boer zoekt Vrouw  hoe Annemiek worstelde met de vraag of ze überhaupt wel een man in haar leven wil. Tijdens de traditionele logeerweek ontwikkelde ze gevoelens voor paardenfokker Erik, maar omdat de angst het toch van de liefde won, stuurde ze hem van haar erf af. Hoewel ze later aangaf wel open te staan voor de liefde, kwam er niemand op haar pad.

Tot haar deelname aan Toer de Boer, een dag waarop iedereen op een ontspannen manier kennis kan maken met het boerenleven, waarna ze een bericht ontving van ene Charlie. Annemiek besloot hem terug te volgen en na meerdere gesprekken sloeg de vonk over. Hoewel Annemiek in  De Hinniken Podcast  aangaf Charlie nog niet te willen voorstellen aan het grote publiek, is daar vandaag toch verandering in gebracht.

,,Ik heb de liefde gevonden. Dit is Charlie”, valt er te zien in de video, waarin Annemiek nogmaals vertelt hoe ze haar kersverse liefde heeft leren kennen. Ook Charlie doet zijn verhaal. Zo vertelt hij dat hij na een week vroeg of Annemiek zin had om wat leuks te gaan doen. En ondanks dat Annemiek daar heel erg veel zin in had, zat ze nog wel met wat onzekerheid. ,,Ik hoopte dat hij geen vriendin zou hebben.” Dat bleek niet zo te zijn.

De twee zijn sinds vorige week zondag officieel een stelletje. ,,Jullie zijn er zo zeker van dat het de wereld in mag?”, vraagt Yvon Jaspers zich af. ,,Nou ja... de wereld zit ons een beetje op de nek af en toe”, geeft de boerin toe

Het stel kan rekenen op veel felicitaties. ‘Veel geluk samen!’ en ‘Wat leuk!’ is een greep uit de reacties.

menu