Boswachter koppelt singles in Drents-Friese Wold

De boswachter lijkt op het eerste oog niet de meest logische persoon om singles aan een relatie te helpen, maar in het Drents-Friese Wold gaat dat wel degelijk gebeuren.

Staatsbosbeheer gaat samen met Relatieplanet wandelexcursies voor singles aanbieden in een aantal Nederlandse natuurgebieden, waaronder het Drents-Friese Wold. De wandelingen zijn bedoeld voor 50-plussers.

Er zou onder deze groep singles een steeds grotere vraag zijn naar natuurwandelingen waarbij ze andere singles kunnen ontmoeten. Boswachters en gidsen van Staatsbosbeheer gaan daarom excursies begeleiden waarbij interactie tussen de deelnemers een grote rol speelt.

Ongemakkelijke stilte

,,Het is veel makkelijker om al wandelend even met elkaar te praten. Als er een stilte valt, voelt dat als gewoon, want je geniet van de natuur om je heen”, aldus datingcoach Denise Janmaat.

De singleswandeling in het Drents-Friese Wold vindt volgende week zondag plaats. Start is in Appelscha bij het Buitencentrum Drents-Friese Wold. Deelname kost 25 euro, opgeven kan hier.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.