Dolgelukkige Daphne uit Havelte door naar halve finales van The voice of Holland: 'Ik hoop dat ik nog iets meer badass kan laten zien'

Daphne uit Havelte in The Voice.

Daphne van Ditshuizen is door naar de halve finales van The voice of Holland. ,,Ik hoop dat ik nog iets meer badass kan laten zien”, reageerde de dolgelukkige 20-jarige zangeres uit Havelte.

Daphne zong in de liveshow van The Voice het nummer Miracle van Ilse de Lange en dat deed zij heel erg mooi volgens Waylon en Anouk. ,,Het is mooi sereen gezongen”, vond Anouk. ,,Ik zie nog wel een puntje van verbetering: en dat is de uitspraak. Je houdt de kaken te veel op elkaar. Dan krijg je verkramping. Daphne mag haar scheur meer opentrekken.”

Coach Ali B neemt Daphne mee

Coach Ali B was erg tevreden over het optreden van de Drentse. En koos ervoor om haar mee te nemen naar de halve finales van The Voice volgende week.

Daphne zingt al van jongs af aan. Inmiddels volgt zij de pop/rockopleiding op de Herman Brood Academie in Utrecht. Ze wil professioneel zangeres worden. Iets heel anders dan de makelaarswereld waarin ze opgroeide. Makelaardij Van Ditshuizen in Meppel is van Daphnes ouders.

menu