De Bonte Wever in Assen start drive-thru voor kerstpakketten

Beeld: De Bonte Wever

Evenementencentrum De Bonte Wever in Assen gaat een drive-thru opzetten voor bedrijven die hun personeel op een bijzondere manier een kerstpakket willen aanbieden.

Volgens De Bonte Wever is het voor sommige bedrijven lastig om een veilige manier te vinden waarop dit jaar het kerstpakket uitgereikt kan worden. Daarop heeft het hotel een kerstpakketten-drive-thru bedacht. Bedrijven kunnen zelf pakketten aanleveren of een keuze maken uit de cadeaumogelijkheden die De Bonte Wever zelf aanbiedt. Deze pakketten zijn dan voor medewerkers op te halen via de drive-thru.

‘Ideaal uitgiftepunt’

‘Wij beschikken over een groot parkeerterrein en zijn daarmee een ideaal uitgiftepunt waar je eenvoudig met je auto langs kunt rijden’, laat De Bonte Wever weten op haar website. ‘Uiteraard wordt gezorgd voor een kerstige sfeer tijdens het afhalen.’

De drive-Through is in ieder geval geopend op 16, 17 en 18 december. Er is ruimte voor het tijdelijk opslaan van de kerstpakketten, maar bedrijven kunnen er ook voor kiezen om een cadeau van De Bonte Wever zelf aan hun medewerkers aan te bieden, zoals een hotelarrangement, high wine, of dagje uit. De VVV Assen is gevraagd pakketten met streekproducten te maken, die ook in het aanbod zijn opgenomen.

menu