De Loohoeve in Schoonloo: Als het eten maar lekker is (en dat is het)

2018 was het jaar van Marleen en Jeroen Brouwer van restaurant De Loohoeve in Schoonloo. Een gouden koksmuts, de geboorte van hun zoon Mees en de felbegeerde Michelinster. Een interview met een hardwerkend stel dat overloopt van ambitie. Maar met beide benen op de grond.

Wanneer Marleen Brouwer in het DeLaMar-theater in Amsterdam zit gaan haar benen door de spanning heen en weer. Ze waren al te laat. Kregen te horen dat ze een plekje op het balkon moeten opzoeken. Dat laat Brouwer, rap van tong gesneden, niet gebeuren. Ze wijst het meisje van de organisatie op haar kaartjes voor rij 7 en op de filmploeg van de docuserie De Nieuwe Garde die haar en echtgenoot Jeroen al het hele jaar volgt.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.