Twee doden, een zwaargewonde en gewonde bij ongeluk op Lonerstraat Assen (update)

Op de Lonerstraat in Assen zijn woensdagavond bij een auto-ongeluk twee doden gevallen. Er raakte een persoon zwaargewond en een gewond. Een vijfde betrokkene bleef ongedeerd.

Ter hoogte van het Amelterbos botste de auto tegen een boom. Er werd ook een lantaarnpaal geraakt.

Er waren veel hulpdiensten aanwezig.

Twee gewonden zijn gestabiliseerd en zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

In de auto zaten vijf jongemannen van rond de twintig jaar die eerder woensdagavond bij voetbalvereniging Asser Boys getraind hadden. De voetbalvereniging is even verderop aan de Lonerstraat gevestigd.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk. De straat werd afgesloten voor onderzoek.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.