Drie kanshebbers op titel Vitaalste Bedrijf Drenthe

Drie firma’s maken dit jaar kans op de titel Vitaalste Bedrijf van Drenthe. Dat zijn NewComm IT in Assen, de Energiewacht in Assen en ICT-bedrijf Verentis in Hoogeveen.

Oud-zwemkampioen Pieter van den Hoogenband maakt woensdag 12 april bekend welke genomineerde de prijs dit jaar krijgt. Volgens de jury lopen de drie kanshebbers in Drenthe voorop als het gaat om het gezond houden van hun medewerkers.

NewComm IT heeft een vitaliteitsprogramma. De Energiewacht heeft een speciaal programma opgezet waar balans, voeding, ontspanning en bewegen een grote rol spelen. Verentis biedt medewerkers gratis fruit aan, stimuleert hun persoonlijke ontwikkeling en heeft een eigen academy waar wordt gewerkt aan mentale vitaliteit.

De winnaar strijdt eind 2017 tegen de winnaars van de andere provincies om de titel Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Die titel wordt eind november vergeven in de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De verkiezing is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het vijfde achtereenvolgende jaar gehouden.

Vorig jaar werd New Nexus in Tynaarlo uitgeroepen tot het Vitaalste Bedrijf van Drenthe (foto: archief DvhN)

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.