Feestje rond 600ste voorstelling ‘Maarten Mus’ in Assen

Garage TDI speelt 23 oktober in Assen de 600ste voorstelling van Maarten Mus vliegt uit. Het gezelschap toerde de afgelopen jaren met dit stuk langs talrijke theaterzalen, festivals en scholen.

De voorstelling komt weer naar thuisbasis Assen na een tour die behalve door Nederland en Vlaanderen ook via China, Curaçao, Zuid-Afrika en Taiwan voerde. De 600ste voorstelling betekent feest in De Nieuwe Kolk. De crew wordt in het zonnetje gezet en vooraf en na afloop zijn er theaterworkshops.

Het stuk gaat over mus Maarten, die opgroeit in een nestje bij een boerderij. Nadat z’n vader is overleden wil hij zijn moeder opvrolijken door een bloemblaadje te plukken van de Victoria Amazonica. Die mooiste bloem ter wereld groeit wel heel ver weg en Maarten is bang dat hij de weg naar huis niet terugvindt.

De ontroerende én humoristische voorstelling bevat vele lagen. Kaarten voor het feestje in De Nieuwe Kolk zijn te reserveren bij het theater. Vanwege Oktober Kindermaand is de jeugd gratis welkom. De voorstelling begint om 14.00 uur.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.