Geen SIVO-festival in 2017

Het Wereld Dans en Muziekfestival SIVO in Odoorn zal in 2017 toch niet plaatsvinden. Dat meldt het bestuur.

Een initiatiefgroep had zich opgeworpen om het festival voort te zetten. Volgens het bestuur zijn de bedachte plannen onvoldoende financieel en organisatorisch onderbouwd, aldus het bestuur. Daarnaast zouden zich te weinig geschikte nieuwe bestuurders gemeld. Het grootste deel van de leden van de initiatiefgroep zou zich bovendien weer hebben teruggetrokken.

„Omdat aan verschillende belangrijke voorwaarden voor een gezond festival niet kan worden voldaan, kan het SIVO-bestuur niet anders besluiten dan een punt achter de organisatie te zetten. De Stichting SIVO gaat voorlopig slapend verder en zal vooralsnog geen folkloristische activiteiten meer ontplooien”, schrijft het bestuur.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.